Alle honden die bij ons geboren worden  op gebied van gezondheid, karakter, werklust en schoonheid. Daarnaast stellen we zelf ook nog een aantal hogere eisen voordat wij besluiten om met een hond te fokken . De ouderdieren worden geröntgend op heupdysplasie en ze worden jaarlijks gecontroleerd op erfelijke oogafwijkingen. Natuurlijk beschikken deze honden ook allemaal over een gouden karakter, dat is een heel belangrijk punt voor ons!

Wij hanteren geen wachtlijst, Zou u kiezen voor een australian shepherd van onze kennel te willen doen wij  nadat wij u persoonlijk hebben ontmoet tijdens een bezoek aan ons. U krijgt tijdens dit bezoek alle informatie die u wilt hebben en wij hebben de gelegenheid vragen te stellen over uw motivatie om een australian Shepherd van onze kennel te nemen. U moet dit bezoek vooral niet zien alsof u wordt beoordeeld. Het gaat ons erom dat wij een goed gevoel hebben over de mensen die bij ons een pup willen nemen, net zoals u een goed gevoel moet hebben over ons alvorens u besluit bij ons een pup te nemen . Een hond schaf je niet zomaar aan, het is een verantwoordelijkheid voor de komende 10-15 jaar.

Onze pups worden gefokt op gezondheid, karakter, werklust en schoonheid.

De pups worden ingeënt op de leeftijd van 6 weken en krijgen een gezondheids-check van de dierenarts. De pups zijn 4 keer ontwormd op het moment dat ze uitvliegen naar hun nieuwe baasjes en al de pups worden voorzien van een chip.

De pups worden goed gesocialiseerd en maken kennis met allerlei situaties die ze in hun verdere leven tegen zullen komen.

Wij voldoen geheel aan de regels opgesteld door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland, al onze pups hebben een officiële stamboom.  

Gedurende de puppyperiode dat de pups bij ons verblijven (totdat ze 8 weken zijn) verwachten wij van onze toekomstige eigenaren dat ze zeer betrokken zijn bij de pups en meerdere keren op bezoek komen hun pup te volgen.

Al onze pups worden overgedragen met een koopovereenkomst, puppy-informatiemap, een puppypakket en voer voor de eerste dagen .

Als onze pups een nieuw thuis hebben dan staan wij ten alle tijde klaar voor tips en adviezen, hoe klein het probleem ook is! Natuurlijk vinden wij het erg leuk om contact te blijven houden over het wel en wee van onze "pups".